Ellos rabattkode

Ellos er en av Nordens strste nettbutikker innen mote, klr og interir. De har beveget seg fra vre kjent som et postoppkrav selskap til bli en stor og velfungerende nettbutikk. Ellos finnes i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Nettbutikken har et stort utvalg innen en rekke kategorier, men er mest kjent for klr, mote og interirprodukter. Ellos har to egne merker, Ellos collection innefor klr og mote og Jotex innenfor tekstil til hjemmet og interirartikler. Hos Ellos fr du mellom 30 50% rabatt ved bruk av en rabattkode. I tillegg til moteartikler, finner du ogs sportsklr, undety og sko. Produktene er smakelig fremstilt p ekte modeller, slik at kundene fr et godt inntrykk av plaggenes passform og fasong. Om du legger et produkt i handlekurven, blir du automatisk vist andre produkter som passer sammen med det plagget du har valgt og i tillegg produkter andre ogs har kjpt. Hvert produkt er detaljert beskrevet og du kan lese anmeldelser fra andre som har kjpt produktet du vurderer. De tilbyr ogs en strrelsesguide for alle sine produkter fra Ellos collection. Dette er med p gjre shoppingopplevelsen enklere da du har strre sjanse for treffe rett p strrelse. Her kan du finne pyntegjenstander som lysestaker, puter og duftlys og du kan handle gardiner og mbler til kjkken, soverom og stue. Store Norske bloggere som Styleconnection og Cathinthecity har skrevet mye om produkter de har kjpt til sine hjem hos Ellos.

Ogs i ugg støvler børn hjemkategorien er alle produktene godt beskrevet i forhold til produktinformasjon og du kan ogs her lese anmeldeser fra andre kunder som allerede har kjpt varen du ser p. Ofte er det egne rabattkoder p interirkategorien. Disse kan foreksempel gir deg 40% rabatt p den dyreste interirartikkelen i handekurven din. Du fr ogs alltid fri frakt hos Ellos.

Ln og forsikting

Hos Ellos kan du ske om et Ellos privatln inntil mellom 2000 20000 kroner uten sikkerhet. Du kan velge selv hva du nsker bruke pengene p og du kan ogs selv bestemme tilbakebetalingstiden, s lenger du betaler tilbake innen 5 r. Du kan ske om forsikring hos Ellos uavhengig av dine andre forsikriinger. Det fungerer slik at du sker p ln og Ellos gjr en direkte kredittsjekk.

Bli boende

Hun han

Hun han plussFamilieforsikringEllos elektronikkforsikringEllos er veldig opptatt av at sine kunder skal oppleve det som enkelt og trygt handle i nettbutikken. De har 4 forskjellige betalingsmter du kan velge mellom ved kjp og i tillegg kan du velge mellom leveringsmetodene: Ekspress 24 og hjemlevering. Du kan f leveringsbeskjed p SMS slik at du enkelt vet nr produktene er klare for bli levert til deg. P “mine sider” har du full oversikt over dine bestillinger, dine fakturaer og du kan ogs holde deg oppdatert ugg støvler københavn p nyheter og tilbud. Om du nsker kontakte Ellos kundeservice kan du gjre dette p telefon ved ringe 66 99 75 00

Rabattkoder hos Ellos

Ellos er svrt aktive i bruken av rabattkoder til sine kunder. De har ofte flere forskjellige rabattkoder velge mellom slik at du kan benytte deg av den som gir hyest rabatt p akkurat det som du skal handle enten det er sko, kjoler eller sneakers. Hos Ellos bestr rabattkodene av en tallkombinasjon som du limer inn i handlekurven i nettbutikken. Ofte kan du f opptil 40% rabatt p den dyreste varen i handlekurven + fri frakt p hele bestillingen. Noen ganger har Ellos kampanjekoder som gir ugg boots danmark 3 for 2 p hele sortimentet av barneklr eller de kan ha koder som gir 30% rabatt p hele bestillingen. Som oftest gjelder disse kodene for nybestillinger over 200 kr, men noen ganger gjelder ogs koden uten begrensninger.

Ellos har alltid gode priser p klr fra sitt eget merke Ellos Collection, men ogs fra mange kjente merkevarer. P Black Friday vil du kunne gjre superkupp hos Ellos p alt fra ugg forhandler københavn klr, til sko og interir til bde han, henne og barna. Se alle Black friday tilbudeneLetar du efter en Ellos rabattkod som kan anvndas i den svenska butiken? G in p vr systersajt Aftonbladet Rabattkoder.