Den nye kollektion p

Det er mrket, som isr er kendt for de blde freskindsstvler med varmt lammeuld. Men UGG er s sandelig meget mere end det. Mrket har rdder i Australien i kraft af ejeren, der netop er fra ‘Down Under’. Men det har hovedkontor i Californien, s du fr den perfekte kombination af disse to frende lande inden for mode og kvalitet.

Der er ingen tvivl om, at UGG er indbegrebet af ubekymret mode med fokus p et casual og urbant look. Det er fodtj, som isr er brugbart om sommeren, da Californien og Bondi Beach er nogle af de omrder og miljer, hvor designerne henter inspiration. Det betyder topmoderne fodtj fra de nyeste modestrmninger p globalt plan.

Udover alle ugg de sommerlige designs skal du naturligvis ikke snydes for lukket fodtj, som ogs kan bruges i de resterende ugg australia støvler tre ssoner i Danmark. Udvalget fra UGG byder nemlig ogs p gummistvler, vinterstvler, bikerstvler samt mange andre modeller.

Med dette internationale mrke i skogarderoben er du altid klar til spontane fester eller planlagte ture med nye oplevelser. Designstilen kan nemlig transformere dit look p ingen tid, da alsidighed er en del af mrkets signatur. Det er sko, som eksempelvis kan matches med en kjole i et personligt fest look, men ugg støvler københavn som ogs kan dresses ned sammen med et par jeans.

Det er sdan UGG er hele vejen igennem fyldt med tidens trends samt masser af komfort. Derfor er det altid en sand fornjelse at smyge fdderne ned i et par sko fra mrket, da man ved, at pasformen sidder lige i skabet, og det ugg københavn samme gr designstilen. Man fr ganske enkelt alle krav opfyldt s det kan man jo ikke klage over.

Til mndene er der bde sneakers samt lidt mere formelle sko. Det samme glder for kvinderne, hvor alt fra sexede, hjhlede modeller til flade ballerinaer tilfredsstiller dine skobehov. H.